Wednesday, October 20, 2010

Stereolab - novi album - preporuka

Zapravo ništa ekskluzivno, već je odavno objavljeno na manje-više svim glazbenim i ostalim mjestima na mreži da Stereolab najavljuju svoj novi Not Music za mjesec studeni. Tako da ispada da je to još jedna divna stvar za mjesec mog rođendana (osim koncerta The National, koji su to isto napravili i prije tri godine).

No, pretpostavljam da je novost to da je album već procurio na raznim file-hosting serverima i torrent siteovima i tim povodom preporučam da ga se posluša jer je baš dobar!

Mnoge nove albume u zadnje vrijeme doživljavam kroz činjenicu da se na njima pojavljuju novi, aktualniji zvukovi, koji do tada manje ili više nisu bili prisutni u opusima dotičnih izvođača. Nekad bi to ispalo dobro, nekad bi zahtjevalo određeno razdoblje privikavanja, a nekad bi ispalo loše. Slična stvar se dogodila i sa Stereolabom na Not Music i njima je ispalo dobro.

Također tim povodom, niže dijelim njihov prvi video uopće, a detaljnije o svemu Stereolab govore sami na uvodnom dijelu spota. Za sve koji ne znaju engleski, titlano je na njemački :)

No comments:

Post a Comment